Kasvanut tuotanto tarvitsi paremmin palvelevat paineilmalaitteet

Nortech Metal on palvellut Etelä-Pohjanmaalta Isostakyröstä käsin koneteollisuutta jo 25 vuotta. Tuotannosta valmistuu koneiden ja laitteiden osia lastuamalla eli sorvaamalla tai jyrsimällä. Materiaaleina voi olla rauta, teräs, alumiini, muovi tai värilliset metallit.

Toiminnan kulmakivinä on aina ollut vaatimustenmukaiset ja sovittuun aikaan toimitetut tuotteet. Pienten toleranssien kanssa pelaaminen vaatii laitteistolta ja koneen käyttäjiltä ammattitaitoa sekä tarkkuutta. Nortech Metallin lupaus kuuluukin “Let’s Make the Future Together” eli konekantaan ja henkilöstöön panostetaan suunnitelmallisesti. Konekanta pidetään modernina ja monipuolisena ja henkilökunnasta ollaan ylpeitä ja heidän ammattitaitoaan arvostetaan.

Ingersoll Rand toimitti Nortech Metallin toiselle tuotantolaitokselle taajuusmuuttajakäyttöisen 37 kW öljyvoidellun ruuvikompressorin sekä paineilman jälkikäsittelyyn jäähdytyskuivaimen. Ingersoll Rand tuotevalikoiman Gardner Denver kompressorit ovat Nortech Metalille tuttuja tuotteita jo heidän toiselta tuotantolaitokseltaan ja näin myös varma valinta vanhoja koneita korvattaessa.

Vanhat kompressorit eivät enää palvelleet koon puolesta tuotantoa jonka lisäksi uudella taajuusmuuttajakäyttöisellä muuttuvatuottoisella kompressorilla voidaan tuottaa paineilmaa vaihtelevaan kulutukseen huomattavasti energiatehokkaammin.

Taajuusmuuttajakäyttöinen kompressori mukauttaa tuotetun paineilman määrän asiakkaan kulutuksen mukaan eikä ylimääräistä hukka energiaa käytetä kompressorin kevennys eli tyhjäkäyntiin. Jäähdytyskuivaimella paineilma kuivataan ennen käyttöä ja näin säästetään putkistoa ja toimilaitteita ylimääräiseltä vesikuormalta.

Saammeko auttaa teitä paineilmalaiteasioissa?

Ota yhteyttä, asiantunteva myyntimme neuvoo ja auttaa mielellään.

Ota yhteyttä