Palvelut

Optimoi paineilmajärjestelmäsi

Teollisen tuotannon energiankulutuksesta arviolta jopa 10% käytetään paineilman tuottamiseen. Paineilmajärjestelmän energiatehokkaaseen käyttöön kannattaa kiinnittää huomiota: helpoiten tässä onnistut yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Tarjoamme erilaisia palveluita järjestelmäauditoinneista asennuksiin, kaiken kattaviin palvelusopimuksiin sekä laitekorjauksiin ja vuokraukseen.

Kompressorihuolto, optimointi ja varaosat Ingersoll Randilta.
Varaosat ja huolto
Kulutusmittaukset
Vuokrauspalvelut
Optimointi
Etävalvonta

Varaosat ja huolto

Luotettava ja asiantunteva huolto sekä laadukkaat alkuperäisvaraosamme takaavat paineilmajärjestelmän energiatehokkuuden ja paineilmalle asetetun laadun. Tarjoamme tuotteillemme koko elinkaaren mittaisen varaosa-, huolto- ja kunnossapitopalvelut. Ammattitaitoinen ja vankan kokemuksen omaava henkilöstö pitää paineilman tuotannon katkeamattomana ympäri vuoden. Palveluksessanne on koko Suomen kattava huolto- ja varaosapalvelu sekä paineilmaratkaisuiden asiantuntijat. Valtuutetut huoltomekaanikkomme ovat lähellä asiakasta.

Varaosat

Laadukkaat alkuperäisvaraosat kestävät ja säilyttävät kompressorin ja jälkikäsittelylaitteiston suorituskyvyn sekä toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Vantaalla sijaitsevasta varastosta varaosat ja tarvikkeet toimitetaan ympäri Suomea nopeasti ja tehokkaasti.

Meiltä löytyvät kaikki varaosat edustamiimme tuotteisiin mm.

 • Ingersoll Rand, Gardner Denver ja Tamrotor -ruuvikompressoreihin
 • ElmoRietschle -alipainepumppuihin ja puhaltimiin
 • Robuschi ruuvipuhaltimet ja kiertomäntäkompressorit
 • Ingersoll Rand, Cooper / Cameron – turbokompressoreihin
 • Ingersoll Rand, FST, Zander, Parker adsorptiokuivaimiin sekä suodattimiin
 • Ingersoll Rand, Gardner Denver, Parker, MTA jäähdytyskuivaimiin
 • Gardner Denver, Jorc, Beko lauhteenkäsittelyyn
 • lisäksi myös mm. Boge, Mehrer ja Jab Becker kompressoreihin

Varaosatilaukset

020 544 3828

Huolto

Säännöllinen huolto ja laadukkaat varaosat varmistavat kompressorin luotettavan toiminnan. Paineilmajärjestelmän säännöllinen huolto ja tarpeen mukaan tehtävät kunnostukset ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä toiminnan varmistamisessa.

Kompressorien kokoluokasta ja käyttöolosuhteista riippuen kompressorit huolletaan kerran tai kaksi vuodessa. Luotettava ja asiantunteva huolto sekä laadukkaat alkuperäisvaraosamme takaavat paineilmajärjestelmän energiatehokkuuden ja paineilmalle asetetun laadun.

Huoltotilaukset 

020 544 3821

Huoltosopimus

Huoltosopimuksen avulla saadaan aikaiseksi luotettava ja kustannustehokas paineilmajärjestelmä.

Huoltosopimuksen kautta saavutetaan

 • oikea-aikaiset suunnitellut huollot

 • valmistajan suosituksen mukaiset ennakkohuollot
 • paineilmajärjestelmän kokonaisvaltainen valvonta ja kunnossapito (etävalvonta optiolla)
 • kiinteät matka- ja työkustannukset
 • pienemmät varaosakustannukset.

airINSITE – paineilman kulutusmittaukset

airINSITE mittauksilla saat tietoa pintaa syvemmältä

airINSITE-mittauksilla tutkitaan paineilmajärjestelmän nykytilaa. Mittauksen ja siitä tehtävä raportti  antavat tietoa järjestelmän kuormituksesta,  ilmankulutuksesta sekä tehontarpeista. Mittausraportin perusteella voidaan tehdä todelliseen kulutukseen perustuvia järjestelmän optiomointi ehdotuksia.

Mittauksilla selvitetään mm:

 • Paine

 • Kompressorien käyntisykli

 • Käytetty teho

 • Paineilman kulutus

Vuokrauspalvelu

Mikäli paineilman tuotannossa sattuu yllättäviä laiterikkoja tai paineilmaa tarvitaan hetkellisesti suurempia määriä, kuin omalla paineilma-asemalla voidaan tuottaa, on lisäilma mahdollista tehdä vuokrakalustolla. Vuokralaitteistolla voidaan tarpeen mukaan kattaa lyhyempiä paineilmatarpeita tai pidempiaikaista paineilman tuotantoa.

Tarvittava laitteisto suunnitellaan jokaisen kohteen vaatimusten mukaiseksi. Meiltä myös 100% öljytöntä ilmaa tuottavat kompressorit sekä kuivan ilman tuottamiseen vaadittavat paineilmakuivaimet. Laitteistoja löytyy myös erittäin suurille ilmamäärille. Toimitamme, ja tarvittaessa asennamme, kaikki liittämiseen tarvittavat osat letkut, liittimet, kaapelit jne.

Varastot sijaitsevat Euroopassa eli laitteistot voidaan toimittaa nopeasti kohteeseen.

Paineilmajärjestelmän optimointi

Pienennä hiilijalanjälkeä ja säästä kustannuksia

Paineilmajärjestelmän koko elinkaarikustannuksista noin 75 % koostuu energiakustannuksista. Paineilmajärjestelmän suorituskyvyn arviointi kannattaa tehdä alan ammattilaisten tuella.

Ingersoll Rand tekee kanssanne kattavan järjestelmän nykytilakartoituksen, joka on nimel