Tuotteet

Paineilmajärjestelmät ja ratkaisut kaikille toimialoille.

Tutustu palveluihin
Pyydä tarjous!

Toimitamme tehokkaita ratkaisuja vaativimpiinkin sovelluksiin. Laajasta valikoimastamme löytyvät teollisuusilmakompressorit ja paineilman jälkikäsittelylaitteet on suunniteltu luotettaviksi, energiatehokkaiksi ja kunnossapitokustannukset kohtuullistaviksi.

100 % öljytöntä ilmaa tuottavat mäntä-, scroll-, turbo- ja ruuvikompressorimme palvelevat lukuisia toimialoja, kuten lääkintä-, elintarvike-, puunjalostus- ja kemianteollisuus. Öljyvoidellut ruuvikompressorit ovat yleisimmin teollisuudessa käytetty kompressorimalli ja ne palvelevat mm. metalli-, auto-, energia-, saha-, meri- ja valmistavaa teollisuutta.

Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu korkealaatuisista ja teknologisesti innovatiivisista komponenteista. Näin varmistamme, että valikoimamme tuotteet ovat viimeisintä tekniikkaa, toimivat luotettavasti ja energiatehokkaasti.

Paineilmajärjestelmät Ingersoll Randilta.

Öljyvoidellut kompressorit

Energiatehokkaat ja varmatoimiset kiinteä- ja muuttuvatuottoiset öljyvoidellut ruuvikompressorit.

Ingersoll Rand -ruuvikompressorit valmistetaan yhtiön Saksan ja Italian tehtailla.

Uudet ruuvikompressorit ovat helppokäyttöisiä ja niissä on kattava ohjaus- ja kunnonvalvontajärjestelmä. Kompressorin rakenne sallii joustavan, asiakaslähtöisen lisälaitevarustelun. Kompressoreista löytyy sekä kiinteänopeuksinen, että muuttuvatuottoinen taajuusmuuttajaohjattu versio.

Lisätietoa

www.ingersollrand.com

Öljyttömät ruuvikompressorit

Ingersoll Randin 100% öljytöntä paineilmaa tuottavat kompressorit täyttävät ISO 8573 -standardin nollaluokan.

Öljytöntä ilmaa tuottavia ruuvikompressoreita löytyy laaja valikoima 15kw -350 kW asti. Laitteita löytyy kiinteä- ja muuttuvatuottoisina, sekä vesi- ja ilmajäähdytteisinä. Kompressorien laaja lisävarustevalikoima varmistaa, että laitteet vastaavat tuotantosi tarpeita.

Lisätietoa

www.Ingersollrand.com

Turbokompressorit

Laaja valikoima turbokompressoreita, joissa yhdistyvät alhaiset käyttökustannukset ja luotettavuus.

Turbokompressoreiden käyttökustannukset ja energian kulutus ovat merkittävästi alhaisemmat, kuin kaksivaiheisilla ruuvikompressoreilla. Ne soveltuvat erinomaisesti pohjakuormakoneiksi ja laajan säätöalueensa ansiosta voidaan mitoittaa myös säätäviksi koneiksi muuttuvaan paineilman kulutukseen.

Ingersoll Randin uuden taajuusmuuttajaohjatun C700n turbokompressorin säätöalue on omaa luokkaansa. Vaiheittain ohjatut impellerit varmistavat parhaan hyötysuhteen myös muuttuvissa ympäristöolosuhteissa.

Lisätietoa

www.ingersollrand.com

Jäähdytyskuivaimet

Jäähdytyskuivaimet poistavat kosteuden tehokkaasti ja käyttöön saadaan kuivaa paineilmaa.

Paineilman laatu on tärkeä tekijä lopputuotteen ja myös koko paineilmajärjestelmän ylläpidon kannalta. Ingersoll Randin jäähdytyskuivaimista löydät laajan valikoiman perinteisiä jatkuvatoimisia kuivaimia, sekä energiaa säästäviä todelliseen paineilman kulutukseen mukautuvia kuivaimia. Jäähdytyskuivaimilla saavutetaan paineilman kastepiste -20…. +3C.

Lisätietoa

www.ingersollrand.com

Adsorptiokuivaimet

Adsorptiokuivaimilla varmistetaan hyvin kuiva paineilma vaativissa käyttöolosuhteissa.

Ingersoll Rand adsoprtiokuivaimia löytyy laaja valikoima eri käyttötarkoituksiin. Kuivaimien kastepiste voi olla -40°C tai -70°C. Perinteiset paineilmaelvytteiset kuivaimet käyttävät paineilmaa kuivausprosessia. Energiatehokkaammat lämpöelvytteiset kuivainmallit kuivaavat paineilman lämpövastusten ja puhalluksen avulla. Isommille ilmamäärille suunnitellut HOC kuivaimet käyttävät kuivaamiseen kompressorista vapautuvaa lämpöenergiaa.

Lisätietoa

www.ingersollrand.com

Typpigeneraattorit

Typpigeneraattoreilla voidaan tuottaa edullisesti typpeä paineilmasta.