Yritys

Globaalin teollisuuskonsernin vahvuus on tuotteidemme laadun tae

Gardner Denver ja Ingersoll Rand yhdistyivät 2020. Gardner Denver on nyt osa globaalia Ingersoll Rand teollisuuskonsernia. Valikoimaamme kuuluu yli 40 arvostettua tuotemerkkiä ja meitä on yli 16 000 työntekijää yli 50 maassa. Ingersoll Rand palvelee kaikissa paineilma- ja alipainejärjestelmiin liittyvissä tarpeissa.

Tuotamme palveluita paineilmajärjestelmien ylläpitoon, operointiin, energiatehokkuuden optimointiin sekä paineilmatuotannon ulkoistamiseen. Vuonna 2018 Suomen toimitojen liikevaihto oli noin 102 M€

Tuotevalikoimastamme löytyvät kompressorit, puhaltimet ja alipaineratkaisut ovat innovatiivisia, energiatehokkaita ja palvelevat luotettavasti mitä erilaisimmissa sovelluksissa lukuisia eri toimialoja. Ammattitaitoinen jälkimarkkinointiverkostomme tuottaa palveluja järjestelmien ylläpitoon sekä energiatehokkuuden optimointiin.

Työllistämme Suomessa yli 250 henkilöä. Päätuotteemme ovat ruuvikompressorit, yli- ja alipainetuotteet, paperi- ja prosessiteollisuuden turbokompressorit sekä paineilman jälkikäsittelylaitteet.

Arvojamme

Ajattelemme ja toimimme kuten omistajat

Ingersoll Randilla meitä ohjaa yrittäjähenkisyys. Toimimme ja ajattelemme kuten yrityksen omistajat kantamalla vastuuta ja toimimalla ympäristön kannalta kestävällä tavalla varmistaaksemme terveen ja elinvoimaisen yhteisen planeetan myös tulevaisuudessa.

Sitoudumme tekemään asiakkaistamme menestyneitä

Sitoudumme varmistamaan asiakkaidemme menestyksen tarjoamalla innovatiivisia tuotteita ja palveluita sekä valitsemalla aina parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeeseen. Haluamme rakentaa pitkiä ja merkityksellisiä asiakassuhteita, jotka perustuvat avoimuuteen sekä luottamukseen.

Olemme rohkeita, etenemme nöyrästi ja rehellisesti

Tartumme haasteisiin rohkeasti unohtamatta kuitenkaan luontaista nöyryyttä. Kannamme vastuun mahdollisista virheistä, teemme töitä sen eteen, että mikään haaste ei jää meiltä ratkaisematta, olemme luottamuksen arvoisia ja panostamme jatkuvaan kehitykseen.

Vaalimme inspiraatiota

Arvostamme erilaisuutta ja olemme sitoutuneet kohtelemaan kaikkia tasapuolisesti. Työpaikka joka tarjoaa tunteen osallistumisesta, yhteenkuuluvuudesta ja toisen kunnioittamisesta kehittää lahjakkaimmat ja osaavimmat työntekijät. Linkistä voit katsoa videon arvoista jotka kannattelevat toimintaamme.

Katso video arvoistamme

Historia

0
TARINA ALKAA
0
1. SÄHKÖTOIMINEN KOMPRESSORI
0
HISTORIA SUOMESSA ALKAA
0
GARDNER DENVER YHDISTYI INGERSOLL RANDIN KANSSA

Gardner Denver historia ulottuu vuoteen 1859, kun keksittiin ensimmäiset höyrykoneiden nopeussäädöt ja yritys perustettiin. 1927 yritys sulautui Denver Rock Drill kanssa ja nimi Gardner Denver otetiin käyttöön. Seuraavien vuosikymmenten aikana yritys jatkoi kasvuaan Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Tultaessa 2000 luvulle Gardner Denver oli globaali toimija tarjoten paineilma- ja alipaineratkaisuja. Alkuvuodesta 2020 Gardner Denver yhdistyi globaalin teollisuuskonsernin Ingersoll Randin Kanssa.

Ingersoll Rand historia lähtee 1800-luvun puolivälistä, kun Simon Ingersoll’s höyryvoimalla toimiva kivipora patentoidaan. 1872 perustetaan Rand & Waring Drill & Compressor company.

Vuonna 1890 esitellään maailman ensimmäinen suoraan kytketty sähkömoottorikäyttöinen kompressori. 1900-luvulla yritys esittelee lukuisia uusia kompressorimalleja mm. 1953 maailman ensimmäisen kaksivaiheisen öljyttömän teollisen ruuviyksikön.

Suomessa historia ulottuu vuoteen 1963, kun Tampella Tamrock kirjotti sopimuksen Svenska Rotormaskiner kanssa ruuvikompressorien valmistuksesta. Vuonna 1990 perustettiin kompressoriyhtiö Tamrotor. Yhdysvaltalainen Gardner Denver osti Tamrotor kompressorit vuonna 1997.