Vanhat kompressorit korvattiin huomattavasti energiatehokkaammilla uusilla laitteilla

Tamrolla on pitkä historia terveysalan palveluiden tuottajana. Yrityksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1895 ja tamperelaiseen rohdoskauppaan. Lääkevalmistus aloitettiin vuonna 1907, ja 1940-luvulla yritys oli jo laajentunut valtakunnalliseksi lääketukkukauppiaaksi. Nykyään Tamro on Suomen johtava toimija lääkejakelussa ja se tarjoaa monenlaisia palveluja terveys- ja hyvinvointialan toimijoille.

Tamro Oyj on osa perheomisteista PHOENIX-konsernia. Tamron asiakaskunta koostuu mm. lääke- ja terveystuoteyrityksistä, apteekeista sekä terveys- ja hyvinvointialan toimijoista. Tamro on tunnettu laadukkaasta ja kustannustehokkaasta sekä tulevaisuuteen katsovasta toiminnastaan.

Laatu ja kustannustehokkuus näkyvät myös vaatimuksissa, jotka on asetettu palveluiden tuottamiseen tarvittaville laitteistoille. Ingersoll Rand pääsi osallistumaan pakkauslinjaston paineilma-aseman modernisointiin sekä samalla paineilman laadun tarkasteluun. Vanhat kompressorit korvattiin huomattavasti energiatehokkaammilla uusilla laitteilla. Uusien kompressoreiden käynti voidaan myös optimoida uudenaikaisilla ohjausyksiköillä. Lisäksi paineilmajärjestelmään asennettiin kuivain sekä lisää suodattimia varmistamaan riittävä paineilman laatu myös jatkossa.

Laitetoimitus oli kokonaistoimitus eli se sisälsi vanhojen koneiden pois kuljetuksen, uusien laitteiden haalauksen, asennuksen sekä tarvittavat säädöt ja käytön opastuksen.

Ingersoll Randin aluemyyntipäällikkö Jarkko Lahtinen kiteytti asiakkaan saamat hyödyt: “selvää energian säästöä, kun paineilma tuotetaan energiatehokkaammilla ja järjestelmään optimoidulla laitteistolla. Uudet koneet ovat kustannustehokkaampia myös kunnossapitoa ajatellen, koska huoltoväli on uusissa kompressoreissa pidempi kuin vanhoissa.”

Ingersoll Rand työllistää Suomessa yli 270 henkilöä ja näidenkin kompressoreiden puristusyksikkönä toimiva ruuvi on tehty Tampereella Ingersoll Randin tehtaalla.

Saammeko auttaa teitä paineilmalaiteasioissa?

Ota yhteyttä, asiantunteva myyntimme neuvoo ja auttaa mielellään.

Ota yhteyttä